Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

voor mannen en vrouwen

Cenzaa Basis

±45 min. € 45,00

Geschikte behandeling voor jongeren!

Ontvangst na geur aroma keuze; met geurreis, reiniging, milde peeling, massage, masker, dag/nachtverzorging.

Cenzaa Impressions

±60 min. € 60,00

De ideale kennismakingsbehandeling!

Laat u meevoeren met het moois wat Salon Pure Green u te brengen heeft. In deze 1uurs-behandeling krijgt u een impressie van de behandeling met Cenzaa. U ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Op basis van een analyse wordt de behandeling speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd.

Welkom ; de geur reis, reiniging, diepte reiniging, milde peeling, verwijderen onzuiverheden, serum, verschillende massages, masker, dag/nachtverzorging. Inclusief epileren

Cenzaa Moments

±90 min. € 85,00

Gun uzelf de serene Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete beleving. Ik zal op basis van uw huid en huidwensen de behandeling afstemmen middels een Analyse. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën in combinatie met diverse Oosterse massagetechnieken nemen u mee op een hemelse droomreis.

Welkom ; met voetenbad en theeceremonie, reiniging, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, serums, meerdere massages, maskers, dag/nachtverzorging. Inclusief epileren

Cenzaa Botuline Face

± 100 min. € 105,00

Deze behandeling geeft het gelaat een natuurlijke mini facelift!

Botuline Face is een zeer intensieve doch ontspannende behandeling waar gebruikt wordt gemaakt van hoogwaardige therapeutische formules. Ik zal u meevoeren op een droom- en geurreis welke speciaal op uw huid en huidwensen wordt afgestemd. Door totale ontspanning van lichaam en geest is uw huid ontvankelijk voor de exceptionele werkstoffen welke verwerkt zijn in het Botuline Beauty masker. Dit heeft, samengaand met actieve bindweefselmassage op het gelaat, een uiterst liftend effect!

De behandeling is Cenzaa Moments, maar met speciale botuline gezicht behandeling (masker, hibiscin ampul en bindweefselmassage). Hibiscin en botuline hebben een botox effect op natuurlijke wijze.

Bij de gezichts behandelingen zijn luxe en kleine modules inbegrepen. Te weten het epileren van de wenkbrauwen, en een het verven van wenkbrauwen/ of het harsen. Op het moment dat u wil harsen en verven betaald u slechts 1 module.

Fruitzuur behandeling

  • 20 AHA extra bij de behandeling € 5,00
  • 50 AHA extra bij de behandeling € 7,50

Acne behandeling

  • van 30 min € 30,00
  • van 45 min € 45,00

Huidverbeterende bindweefsel massage

  • van 30 min € 30,00
  • van 60 min € 60,00
  • in kuurverband 6 x 30 min € 160,00
  • in kuurverband 6 x 60 min € 340,00

Shiatsu Massage

  • Lichaamsmassage van 45 min € 50,00

       Cenzaa Heren

       Cenzaa basic men

±60 min.€ 55,00

Laat u meevoeren met het moois wat Salon Pure Green u te brengen heeft. In deze uurs-behandeling krijgt u een impressie  van de behandeling met Cenzaa. U ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Op basis van een analyse wordt de behandeling speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd.

Welkom ; de geur reis, reiniging, diepte reiniging, milde peeling, stomen, verwijderen onzuiverheden, serum, masker, dag/nachtverzorging. Exclusief epileren en harsen.

        Cenzaa Men Plus

±90 min. € 70,00

Gun uzelf de Men plus behandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling  worden alle zintuigen getrakteerd op de complete beleving. Ik zal op basis van uw huid en huidwensen de behandeling afstemmen middels een Analyse. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën in combinatie met diverse Oosterse massagetechnieken nemen u mee op een hemelse droomreis.

Welkom ; met voetenbad , reiniging, dieptereiniging, stomen, verwijderen onzuiverheden, verschillende massages, maskers, dag/nachtverzorging. Exclusief epileren en harsen.