Free your mind

Door The Work kan je leren pijnlijke gedachten te herkennen en te onderzoeken.
Je ontdekt dat je stressvolle overtuigingen/ gedachtes over je leven, over jezelf
eenvoudigweg niet waar zijn.

Wie ben ik

Mijn missie

Welkom bij mijn missie, “Free Your Mind”. Ik streef ernaar zoveel mogelijk mensen te begeleiden om vrij te zijn van belemmerende overtuigingen. Vrij om te doen wat jij wil, te zijn wie jij wil zijn en te gaan voor waar jij naar verlangt. Het draait om persoonlijk geluk en innerlijk leiderschap, waarbij jij het roer in handen hebt van je eigen leven.

 

Om dit te bereiken, maak ik gebruik van methodes zoals “The Work” van Byron Katie. Waar ik achter kwam, is dat onze gedachten de bron zijn van al onze problemen, belemmeringen en lijden. Maar hier zit goed nieuws in: hier hebben we zelf invloed op.

 

Je kunt gedachten niet zomaar stoppen, maar je kunt ze wel sturen. “The Work” helpt daarbij. Deze methode geeft je maximale controle over je gedachten en daarmee over je leven. Niet over wat er gebeurt, maar wel over hoe je omgaat met wat er gebeurd is. En dat is toch wat we allemaal willen?

 

“The Work” is als meditatie: simpel, diepgaand en doortastend. Het leert je om je eigen wijsheid aan te boren en is van onschatbare waarde bij ieder keerpunt in je leven. Het geeft je vleugels om te vliegen en tegelijkertijd sterke wortels om stevig te staan. Het biedt volledige ondersteuning.

 

Het bevrijd je van belemmerende overtuigingen en maakt van elk probleem simpelweg een uitdaging. Mijn voorkeur gaat uit naar groepssessies, maar je kunt ook individuele coachingssessies boeken. Deze kunnen zowel online als face-to-face plaatsvinden. Daarnaast organiseer ik meerdaagse workshops en jaartrainingen die je verbluffende resultaten zullen opleveren.

 

Ik geef ook introductieseminars om je kennis te laten maken met “The Work”. Blijf op de hoogte van mijn aanbod en mogelijkheden!

Jeannette Groeneveld Akse

Mijn expertise is “The Work”. Ik ben Effortless coach, (fashion)Designer, Schoonheidsspecialist, docent UV niv 4, NLP- coach, Senior-Coach jaarprogramma 365 (www.365dagensuccesvol.nl) stylist en visagist van de mannen van 365, David de Kock en Arjan Vergeer. 

Ik ben in 2011 gegrepen door de methode van Byron Katie. Na een jaartraining in the work heb ik ook “The School van Byron Katie” in 2016 en 2017 en 2018 in Duitsland afgerond. Ben af en toe staf bij events van Byron Katie. Nu ben gecertificeerd, geef trainingen in The Work en werk dagelijks internationaal met de methodiek     

                                                                               

Daarnaast heb ik in 2020 de opleiding Effortless coaching afgerond. De methodes zijn een verrijking in de 1 op 1 coach trajecten.

Ik leef licht moeiteloos en vanzelf en ik voel me vrij!

Free-your mind academy

Ik heb de Free-Your Mind academy opgericht. 

Wil jij zelf aan de slag als coach, of heb je behoefte meer tools of aan serieuze verdieping?

 • Maximale invloed op je gedachten?
 • Maximaal invloed op je leven?
 • Meer eigenwaarde?
 • Laat je pijnlijke gedachten los?
 • En, hoe kan je dat anderen leren?

De Free-Your Mind trainingen, “van hoofd naar hart”.                                           
Hier leer je de basis van verschillende technieken en hoe je die als coach in kan zetten in verschillende situaties bij jezelf en een ander. Om te voelen wat het best bij jou past maak je in het programma maak je oa kennis met verschillende methodes. 

 • NLP  
 • The Work                        
 • Systemisch werk
 • EFT
 • Yoga 
 • Zweet hut 
 • Silent retreat 
 • The journey
 • PMA

Nieuw: free-your mind training 2024

De Free-your mind training -2024: Hoe zien de dagen er uit?

Dag 1 – 15 Februari The Work© op dat waar je vastloopt, en het omgaan met kritiek

 

Dag 2 – 14  Maart  NLP “onderzoek op de neurologische niveaus” waarbij je kijkt naar:

 

 • het ontwikkelen van doelen, visie en missie;
 • het achterhalen/helpen te verwoorden van iemands doelen, visie en missie;
 • het beoordelen van doelen, visie en missie.

 

Dag 3- 4 April The Work© op je belemmerende overtuigingen die voort zijn gekomen uit het NLP  onderzoek

 

Dag 416 mei The Work© en dromen, waarbij we beginnen met het schetsen van een van je dromen. NAV die schets vullen we een worksheet in en gaan die dan uitwerken.

 

Dag 5/66 Juni en 4 Juli

Het opstellen van verlangen/methode van Franz Ruppert met mijn fantastische collega trainer Tina Willekes- Scone expert opstellingen.

 

“Het opstellen van het verlangen is een speelse methode om die zoektocht naar het eigen verlangen te verkennen”. Het vindt zijn oorsprong in familieopstellingen. Door het verlangen op te stellen kun je nieuwe inzichten opdoen. Vaak op een heel subtiele manier.

Dag 7 –12 September The Work© en zweethut (of cacao ceremonie even in overleg)

Dag 8 –10 Oktober Inhaal dag nog nader in te vullen 

Heb jij wel eens gedachtes waarvoor je je schaamt? Je bent niet alleen! Hoe fijn zou het zijn om je niet langer te hoeven schamen? 

Uit angst voor oordelen van een ander laat je jezelf misschien niet zien en voel je je slecht over jezelf.  Jij verdient het om je goed en vrij te voelen, wat je gedachten ook zijn. We begrijpen hoe lastig het is om je schaamte aan te kijken. Toch is dit juist dé manier om ervan los te komen, weten wij uit eigen ervaring.  Wij kunnen jou helpen hetzelfde te doen en dat is waarom wij deze training hebben ontwikkeld.

Wij bieden:

 • 6 online 90-minuten groepssessies die wekelijks plaatsvinden
 • een veilige plek (online en offline)
 • huiswerk om zelf dieper te gaan
 • een privé, online platform voor het delen
 • wekelijks in tweetallen opdrachten doen

De online klassen vinden elke vrijdagavond plaats van 10 februari tot 17 maart 2023 van 20.00u tot 21.30u. Naast deze wekelijkse klassen krijg je huiswerk en een partner toegewezen voor partner work.

Deze training gaat alleen door met een minimum van 6 deelnemers. Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen.

Deze training telt mee voor CF event credits voor leden van the Institute for The Work (ITW).

 

In deze opleiding leer je:
• Hoe je als coach en trainer The Work op alle situaties kunt toepassen;
• Belemmerende patronen en overtuigingen onderzoeken;
• Je krijgt professionele ondersteuning
• Je leert  hoe je mind werkt 
• Je leert hoe je zelf  The Work kan doen
• De trainingsdagen zijn In den ilp op de Groene boerderij

de opleiding

In de Free-Your mind academy opleiding leer je diverse effectieve technieken die je in kan zetten om je gedachten te onderzoeken. Je wordt getraind door ervaren coaches, die je in contact brengen met die verschillende technieken. Je gaat er zelf mee aan de slag en direct het effect ervaren, in privé en/of zakelijke leven. Door de vele bijzondere oefeningen krijg je verhelderende inzichten in je eigen beperkende overtuigingen en mogelijkheden om de geleerde methodes overal te kunnen toepassen. Het is een intensieve, boeiende en verdiepende training, waarin je de krachtige methodes leert toepassen in alle situaties van je leven en je ontvangt aan het eind een certificaat van de Free-your mind academie.

In de training staan het ontwikkelen van Persoonlijke geluk en Innerlijk Leiderschap centraal.

Je maakt kennis met NLP, The Work, Familie opstellingen, EFT(kloppen), lichaamswerk en Yoga. En als speciale bonus een stilte weekend (met the work) waarbij je kennis maakt met de krachtige werking van de zweethut en de stilte en slaap je in een tipi. Door kennis te maken met al deze methodes kom je erachter wat bij jou past hoe je dit kunt inzetten om jezelf of anderen verder te helpen.

Programma’s

De Basic Work Training bestaat uit: 

 • 3 dagen Relatie & liefde 
 • 2 dagen Gezondheid & Lichaam
 • 1 dagen Business & Geld

Heb je interesse, vul dan het onderstaande formulier in en stuur het op.
Geef duidelijk aan om welke training het gaat.