Salon Pure Green

“Je bent het mooist als je zoveel mogelijk leeft vanuit je hart. “

Professionaliteit omlijst met liefde en zorg, één op één. Een moment van rust en tijd voor jezelf, aandacht voor je huid. Ontspanning en huidverbetering zijn de kernwoorden waar Salon Pure Green voor staat.

“It’s all about wellbeing.”

Iedere klant is speciaal voor mij. Ik zorg ervoor dat jij je prettig voelt en dat de kwaliteit van de behandeling en producten optimaal is. Daarom heb ik voor Cenzaa gekozen. Cenzaa komt overeen met mijn waarden, wensen en verwachtingen. Ze gaan voor “puur”, natuurlijke ingrediënten, parabenen vrij. Voor “kwaliteit”, dus maximale huidverbetering! En voor een ultiem gevoel van welbehagen en ontspanning in sensationele geuren verpakt.

De Salon

In de salon wacht je een oase van rust en een professionele behandeling vol liefdevolle zorg en aandacht waarbij volledige ontspanning wordt gecreëerd. We beginnen altijd met een kopje koffie of thee. Dit geeft je de gelegenheid even op adem te komen en de hectiek van de dag even af te schudden. Na een huidanalyse stel ik een behandeling voor. Daarbij ga ik uit van de conditie van jouw huid en jouw wensen. De behandelingen zijn gericht op het stimuleren van alle zintuigen: een geur reis waarbij je geniet van heerlijke producten ontspannen muziek en een prachtig uitzicht.

De gezichtsbehandeling

Een heerlijk ontspannende en huid verbeterende gezichtsbehandeling die begint bij het kiezen van een geur, het aroma-element dat op dat moment bij je past. De huid wordt intensief gereinigd en gescrubd. Tijdens de behandeling worden uw wenkbrauwen geëpileerd. Er wordt afgesloten met een serum, oog crème en dag verzorging.

Lichaams-Massages

Heilzame ontspannende massages met warme olie. Ervaar deze golf van bijna meditatieve rust. Massage helpt tegen stress en geeft nieuwe energie. Alles gaat beter stromen, blokkades lossen op, veel klachten verdwijnen. Ontspanning brengt lichaam en geest in balans

gezichts Behandelingen

Een heerlijk ontspannende en huid verbeterende gezichtsbehandeling die begint bij het kiezen van een geur, het aroma-element dat op dat moment bij je past. Je ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij je wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Op basis van een huid analyse wordt de behandeling speciaal op jouw huid en huidwensen afgestemd. De huid wordt intensief gereinigd en gescrubd. Bij de gezichtsbehandelingen is het epileren inbegrepen. 

Cenzaa Impressions

±60 min. € 65,00

De ideale kennismakingsbehandeling!
Laat je meevoeren met het moois wat Salon Pure Green jou te brengen heeft. In deze behandeling krijgt je een impressie van de behandeling met Cenzaa.

Welkom ; de geur reis, reiniging, diepte reiniging, milde peeling, verwijderen onzuiverheden, serum, verschillende massages, masker, dag/nachtverzorging. Inclusief epileren

Cenzaa Moments

±90 min. € 90

Gun jezelf de  Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende behandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete beleving. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen jouw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruidenoliën in combinatie met diverse Oosterse massagetechnieken nemen jou mee op een hemelse droomreis.

Welkom ; evt met voetenbad , reiniging, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, serums, meerdere massages, maskers, dag/nachtverzorging. Inclusief epileren.

Cenzaa Botuline Face

± 100 min. € 115,00

Deze behandeling geeft het gelaat een natuurlijke mini facelift!
Botuline Face is een zeer intensieve doch ontspannende behandeling waar gebruikt wordt gemaakt van hoogwaardige therapeutische formules. Door totale ontspanning van lichaam en geest is jouw huid ontvankelijk voor de exceptionele werkstoffen die verwerkt zijn in het Botuline Beauty masker. Dit heeft, samengaand met een actieve bindweefselmassage op het gelaat, een uiterst liftend effect!

De behandeling is Cenzaa Moments, maar met speciale botuline gezicht behandeling (masker, hibiscin ampul en bindweefselmassage). Hibiscin en botuline hebben een botox effect op natuurlijke wijze

Cenzaa for men

Cenzaa basic men
±60 min. € 60

 Cenzaa men plus
±90 min. € 80

Cenzaa Summer Seasons

Cocooning
±60 min. € 72
±90 min. € 97,50

extra's

Fruitzuur behandeling
20% AHA extra bij de behandeling € 5,00
50% AHA extra bij de behandeling € 7,50
Acne behandeling
van 30 min € 30,00
van 45 min € 45,00

MASSAGE

 • Klassieke lichaamsmassage van 60 min € 65,00
 • Klassieke lichaamsmassage van 30 min € 35,00

5shiatsu Massage

 • Cosmetische gezichtsmassage   45 min € 50,00

Huidverbeterende 
bindweefsel massage

 • van 30 min € 35,00
 • van 60 min € 65,00
 • in kuurverband 6 x 30 min € 200,00
 • in kuurverband 6 x 60 min € 365,00

CENZAA


Cenzaa gebruikt natuurlijke ingrediënten. De producten zijn uiteraard niet op dieren getest, bevatten geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen. Cenzaa is een hoogwaardig Nederlands product en maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstoffen bevatten. Ze gaan voor maximale huidverbetering. Een geweldige combinatie tussen wellness, huidverbetering en healthness! Daarom werk ik met Cenzaa.

Cenzaa houdt ook rekening met de natuur tijdens de export en productie van haar materialen. De producten gaan niet op lange transporten waardoor het milieu minder wordt belast. Daarnaast selecteert Cenzaa materialen welke door verantwoord bosbeheer zijn verkregen. Zo worden de ecologische en sociale functies van deze bossen ook op lange termijn behouden.

Losse Modules

 • Epileren € 12,50
 • Verven wimpers of wenkbrauwen € 12,50
 • Verven wimpers en wenkbrauwen € 25,00
 • Cosmetisch Manicure behandeling van 40 min € 30,00
  (Verzorgen van de nagelriemen, knippen, vijlen, lakken en een hand-massage.)
 • Cosmetische Pedicure behandeling van 45 min € 35,00
  (Knippen, vijlen en lakken van de nagels, eelt verwijderen en een voet-massage.)
 • Harsen bovenlip € 12,00
 • Harsen kin € 12,00

Ik ben nog steeds enthousiast over de producten van Cenzaa.
Als je de producten bij mij in de salon koopt krijg je altijd 10% korting

Reviews

Donna Wijker heeft Salon Pure Green beoordeeld — 5 sterren Tijdens de Seasons training van Cenzaa Nederland kennis mogen maken met Jeanette, wat een vakvrouw! Ze legt letterlijk haar ziel en zaligheid in de behandeling en dat voel je! Ik kom graag een keer je mooie salon bezoeken!
Donna Wijker
eigenaar salon Bella Donna
Lisa Eunice Peek heeft Salon Pure Green beoordeeld — 5 sterren Jeannette is een prachtige warme vrouw die je helemaal verwent. Haar schoonheidsbehandelingen zijn echt bijzonder en Pure Green is een oase van rust.
Lisa Eunice Peek
The Impact ripple
Joyce Warokka heeft Salon Pure Green beoordeeld — 5 sterren Heerlijk rustgevend uitzicht vanuit de salon, en inderdaad, de tijd en aandacht die Jeannette aan je geeft maken dit veel meer dan zomaar een schoonheidsbehandeling !
Joyce Warokka
Diamond factory

Het is voor mij een succes wanneer ik tevreden klanten heb.
Dat mensen stralend en ontspannen de deur uitgaan.
En zich al verheugen op een volgende keer.

Maak een afspraak

Kies een behandeling: